Scheidingsspecialist

De mediator en scheidingsspecialist voor scheidingen met kinderen

Ik gun elke ouder en ieder kind een harmonieuze omgeving na scheiding door afspraken met elkaar te maken die passen als een huis! Is dat wat je wil?

Boek vandaag nog je kosteloze Succesvol Scheiden gesprek in mijn online agenda op een moment dat het jou uitkomt en en we kijken samen wat er voor nodig is om Succesvol te scheiden voor jou en je leven weer leuk te laten zijn! Wil je liever eerst persoonlijk contact dat kan natuurlijk ook! Doe waar jij je goed bij voelt!

Ik help je met

het emotioneel afronden van je partnerschap

financieel inzicht en financiële afspraken

een voor jouw unieke gezin doordacht ouderschapsplan

inzicht in hoeveel je te besteden hebt na scheiding

Zodat jij en de kinderen met een gerust hart weer verder kunnen!

Stap voor stap naar…

werkbare afspraken over ouderschap en financiën. Voor jou, je ex-partner en jullie kinderen

Frustreert het jou ook dat niemand je een antwoord kan geven op al je vragen:

Je voelt je onrustig. Wat moet ik allemaal regelen, waar ga ik beginnen?
Hoe ga ik dat allemaal doen naast mijn werk en gezin?
Kan ik straks nog rondkomen met alle vaste lasten en maar 1 salaris?
Waar kan ik straks (betaalbaar) wonen?
Het doet je verdriet dat je niet weet of je je kinderen nog kan bieden wat ze gewend zijn?
Hoe vaak zie ik mijn kinderen straks nog?
Hoe kan ik constructief met mijn ex-partner blijven communiceren?
Wat doe ik met al die goedbedoelde adviezen van mijn omgeving waar ik gek van word?
Er is zoveel op internet te vinden aan informatie maar nooit precies wat ik zoek?
Wie heeft de expertise rondom scheiden?
Help ik heb zoveel te regelen. Mijn hoofd staat de hele tijd aan!

Ik lever maatwerk

Als mediator ontzorg ik je in al het regelwerk en geef ik je gaandeweg antwoord op al deze vragen. Ik neem je aan de hand mee, stap voor stap door het regelwerk van een scheiding met kinderen. Ik rem je af als je te snel wil en ik geef je een duwtje in de rug als het nodig is. Ik help je passende werkbare afspraken met elkaar te maken zowel financieel als qua ouderschap. Zodat je weet hoe je er financieel voorstaat na je scheiding en duidelijk wordt hoe je samen voor de kinderen zult zorgen in de toekomst. Afspraken die bij jou en bij jullie passen en waar je het samen over eens bent! Echt maatwerk dus! Dat geeft rust.

Zoals je hebt gemerkt is scheiden een emotioneel proces dat leidt tot veel onrust. Het afwikkelen van je partnerrelatie is een onderdeel van de mediation. Door goed naar jullie te luisteren komen we tot de voor jullie best passende oplossingen op alle vlakken. Zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch en zowel voor julie als ex-partners, als ouders, als voor je kinderen. Zodat je met een gerust hart ieder apart, maar samen als ouders, de toekomst in kan en je kinderen weer twee gelukkige ouders hebben!

Ik help je weer grip op je leven te krijgen. Dat is wat ik je gun!

Een harmonieuze omgeving na scheiding

Je scheiding goed geregeld op alle vlakken: ouderschap, financieel, fiscaal en juridisch

Ik ben er! Voor jou, je ex-partner en je kinderen. Ik weet wat er allemaal geregeld moet worden en ik weet hoe we dat het best kunnen aanvliegen. Ik begeleid je tijdens en zo nodig ook na je scheiding. We kijken naar wat jouw situatie nodig heeft en wat er financieel, fiscaal en juridisch mogelijk is. Zo komen we tot de voor jullie best passende afspraken waarin jullie als ouders en ook jullie kinderen tot hun recht komen. Alles doordacht regelen met als doel een hamonieuze omgeving voor ouders en kinderen na je scheiding. Scheiden met behoud van ouderschap!

Succesvol Scheiden als Ouders

Je gehele scheiding (als gezin) professioneel begeleid en compleet afgewikkeld op een manier die bij jullie past. Ieder apart, maar nog steeds als ouders met een gerust hart verder. Zodat je leven weer leuk kan worden!

Scheidings-begeleiding voor jou alleen

Deskundige begeleiding voor jou alleen als mediation samen geen optie is. Goed voor jezelf helder krijgen wat je wil en wat haalbare je opties zijn (met oog voor de kinderen) zodat je weet waar je staat. Waarom moeilijk doen als het samen kan!

De Scheidings APK

Het loopt niet lekker meer na je scheiding en je hebt het gevoel dat jullie afspraken niet meer werken. Bijvoorbeeld de alimentatie en/of het ouderschapsplan. We kijken wat er nodig is om weer als gelukkige ouders voor jullie kinderen te kunnen zorgen.

Ik ben Ginny

Scheiden is een hartverscheurend life event.

Ik heb in jouw schoenen gestaan en die van jouw kinderen.

Ik ben Ginny en mijn eigen ouders scheiden in de jaren ‘80 toen ik acht jaar was. Het was de tijd dat je nog briefjes van je ouders meekreeg voor de andere ouder die in je bijzijn met gehoon werden gelezen. Een scheiding heeft impact op kinderen. Daarom is het zo belangrijk om je partnerschap goed af te ronden, oog voor je kinderen te hebben en apart maar samen als ouders verder te gaan.

Ik ben zelf 10 jaar geleden gescheiden met toen nog drie jonge kinderen. Een emotionele en ingewikkelde fase. Ik kan met trots zeggen dat de vader van mijn kinderen en ik hard gewerkt hebben om te komen waar we nu staan als ouders. Dat gun ik ieder kind en iedere ouder – een harmonieuze omgeving waarin er voor iedereen ruimte is! Het is mijn drijfveer om vanuit mijn inmiddels opgedane vaktechnishe kennis en eigen ervaring dit ook voor jou mogelijk te maken!

Ik raad Ginny aan om je te begeleiden bij je scheiding. Ze is iemand die goed met je meedenkt over de praktische zaken, maar ook de emotionele impact van alles rondom een scheiding kent. Dat neemt ze mee in haar benadering en dat is fijn.

Hein

Ginny is een warme en verbindende vrouw die oprecht contact met je maakt. Ze creëert een veilige setting waarin een ieder zich gezien voelt en stelt scherpe vragen. Hierdoor haalt ze naar boven wat onder de oppervlakte ligt en wordt ieders behoefte duidelijk. Vervolgens kan er gekeken worden naar oplossingen.

Yvette

Succesvol scheiden gesprek

Laten we kennismaken tijdens een kosteloos gesprek en zien hoe ik je kan helpen.

Wil je graag de volgende stap zetten in je scheiding zodat je met meer rust je leven na scheiding weer vorm kan geven?

Zorgen dat je voor jouw unieke gezin afspraken maakt die passen als een huis zodat je een harmonieuze omgeving voor jezelf en voor de kinderen creeert na de scheiding?

Boek dan vandaag nog je kosteloze Succesvol Scheiden gesprek in mijn online agenda op een moment dat het jou uitkomt en en we kijken samen wat er voor nodig is om Succesvol te scheiden voor jou en je leven weer leuk te laten zijn! Wil je liever eerst persoonlijk contact dat kan natuurlijk ook! Doe waar jij je goed bij voelt!

Heb je een vraag? Stel 'm hier gerust!
Scan de code