Contact

Ouders in Scheiding

Boek vandaag nog je kosteloos Succesvol Scheiden gesprek

Gun jezelf die eerste stap naar een harmonieuze omgeving na de scheiding voor jou en je kinderen

Kom langs voor een kennismaking 
met een kop koffie!

 

Scheiden is een hoop regelwerk maar vooral een periode van, zoals je al gemerkt hebt, veel emoties, verandering en onduidelijkheid voor jou en voor de kinderen. Wil je weten wat er voor nodig is om Succesvol te Scheiden voor jou? Hoe je een harmonieuze omgeving kunt creëren voor jou en de kinderen door voor jullie passende afspraken met elkaar te maken? Hoe je je leven weer vorm kunt geven en weer leuk kunt laten zijn! 

Neem vandaag nog contact me op en gun jezelf en de kinderen die eerste stap naar een nieuwe harmonieuze omgeving na de scheiding.  

Soms heeft je hart tijd nodig om te accepteren wat je hoofd al weet

Contactformulier

Je mag uiteraard ook een bericht bij mij achterlaten via onderstaand formulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op!

3 + 7 =

Gesprekslocaties

Door het inhuren van flexibele ruimtes voor onze gesprekken zijn er veel mogelijkheden qua locatie in Zuid-Holland. Bel me gerust voor de mogelijkheden. Eventueel kan de mediation ook online als de situatie dat vraagt. Al heeft live voor iedereen de voorkeur blijkt uit ervaring. 

In de volgende steden maak ik in ieder geval gebruik van de volgende locaties:

Zoetermeer

Het Coachhuis
Bredewater 26
Zoetermeer

Delft

Het Coachhuis
Marshalllaan 2
Delft

Den Haag/Rijswijk

Het Coachhuis
Diverse locaties
Den Haag

Rotterdam

Het Coachhuis
Wijnhaven 36
Rotterdam

Overig

Wil je graag in een andere stad of op een andere plek afspreken neem dan contact met me op en we vinden een voor jou passende locatie!

Wij hadden geen recht toe recht aan scheiding en er kwamen veel emoties bij kijken. Ginny heeft met haar warme persoonlijkheid ervoor gezorgd dat we niet in een vechtscheiding zijn beland. We hebben het financieel goed afgewikkeld met elkaar en we hebben afspraken voor het ouderschap die staan als een huis. Dat geeft veel rust voor ons en de kinderen. 

 Nicole

Heb je een vraag? Stel 'm hier gerust!
Scan de code